Hotel Norge

Hotel Norge

Booking tlf. 38 17 40 00 - epost: firmapost@hotel-norge.no  - oppgi referanse Skagerakturnering 2018. 

 Hotel Norge er et førsteklasses hotell i hjertet av Kristiansand, viden kjent for komfortable senger, byens beste frokost og en hyggelig, gjestfri atmosfære"

Klassiske Hotel Norge er et sjarmerende hotell av høy kvalitet, og et naturlig valg for alle som ønsker å bo i umiddelbar nærhet til folkelivet og attraksjonene i Sørlandets hovedstad. Fra Hotel Norge går du rett ut i byens gågate – Markens gate – og har også gåavstand både til Kilden Teater- og Konserthus, restaurantene på fiskebrygga, samt den populære Bystranda. I tillegg er du bare en 10–15 minutters kjøretur unna Sørlandsparken, Sørlandshallen og barnas soleklare favorittsted, Kristiansand Dyrepark.

Hotel Norge tilbyr 172 hotellrom av høy kvalitet, inkludert to flotte suiter. Alle rom har aircondition og deilige Jensen Ambassadør-senger som sikrer den gode nattesøvnen.

Hotellets restaurant, Smak av Norge, er et av Kristiansands mest populære spisesteder, kjent for sin gode mat, dyktige servitører og hyggelige stemning. Her serveres byens beste frokost, smakfulle lunsj- og middagsretter, samt à la carte. Kokkene bruker kun de beste råvarer, og til frokost og lunsj er vi stolte over å kunne servere et bredt utvalg av gode brødprodukter og lekre bakervarer.

10% rabatt på hele menyen for boende gjester!

Bordbestilling gjøres sammen med hotellbestillingen, eller på telefon 38 17 41 17.

Vi har også gode alternativer til deg som er opptatt av et sunt og næringsrikt kosthold, og tilbyr et rikt utvalg av retter til gjester med matintoleranser.

Hele hotellet har gratis trådløst internett.

Vi har 19 parkeringsplasser i eget hus som kan forhånds reserveres!

Hjertelig velkommen!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.11 | 00:44

Hvem vant turneringen ???

...
05.11 | 17:35

Hvorfor har dere ikke resultat oppdatering på nettsiden ??

...
02.11 | 10:19

Kampoppsettet ble sendt på epost til alle påmeldte lag etter planen. Vi har ikke fått tilbakemeldinger om feil og legger det ut på nett.

...
01.11 | 23:53

Dårlig at kampoppsettet enda ikke har kommet. Når kommer det?

...
Du liker denne siden