Radisson Blu Caledonien Hotel

Radisson Blu Caledonien Hotel

OPPLEV ALT NORGE HAR Å BY PÅ FRA DETTE FIRE-STJERNERS HOTELLET I KRISTIANSAND

Booking tlf. 38 11 21 00 eller epost sales.kristiaansand@radissonblu.com - oppgi referanse Skagerak 2019.  Turneringspriser 2019: enkeltrom 1095,00 kr, dobbeltrom 1295,00 kr og tresengsrom 1595,00.

Dronningen Hotell er en del av Caledonien som ikke er nyrenovert og dermed kan tilby lavere priser.  Bestilling på samme måte som for Caledonien.  Turneringspriser 2019: Enkeltrom 795,00 kr, dobbeltrom 895,00 kr, tresengsrom 1195,00 kr og firesengsrom 1495,00 kr.

Radisson Blu Caledonien Hotel i Kristiansand er et av de største hotellene på Sørlandet. Bor du hos oss er du aldri langt unna de beste attraksjonene som f.eks.: Kristiansand Dyrepark, Kristiansand Kanonmuseum, Kristiansand Domkirke, Bystranda og Gamle Odderøya Kystfort. I tillegg er gågaten kun et par minutters gange fra hotellets hovedinngang.Vår visjon er at Caledonien Hotel med sin fantastiske beliggenhet og urbane image, igjen skal bli den naturlige møteplassen både for de reisende og for byens innbyggere. Etter renovasjon gjenåpnet vi hotellet i juli 2018, og kan skilte med en splitter ny hotelldivisjon, en av byens største og mest moderne kurs & konferanseavdelinger, flott kulturscene og nye innovative serveringssteder. Kronen på verket blir takbaren der det blir servering både ute og inne akkompagnert av byens råeste utsikt!  

Radisson Blu Caledonien Hotel tilbyr 205 flotte rom i flere kategorier, hvorav 147 er nyrestaurerte, alle med spektakulær byutsikt eller utsikt over den storslagne sørlandskysten.

Prøv vår autentiske britiske pub Telford, besøk den nye baren og al-acarte restauranten. Radisson Blu Caledonien Hotel tilbyr moderne møte- og eventfasililiteter for enhver anledning.

  • Radisson Blu Caledonien Hotel ligger midt i Kristiansand Sentrum kun 14 kilometer fra Kjevik lufthavn, og i gangavstand til både ferjeterminal, bussterminal og togstasjon.
  • Føl deg som hjemme på et av våre rom, alle med hårføner, minibar, flatskjerm tv og individuell klimakontroll.
  • Du finner noe for enhver smak i hotellets egne serveringssteder.
  • Vi tilbyr alle våre gjester gratis trådløst nettverk med høy hastighet.
  • Hotellets personale hjelper deg gjerne med tips til severdigheter og kan sammen med deg planlegge utflukter og turer i området.
  • Hotellet er tilknyttet sikker parkering.

Radisson Blu Caledonien Hotel tilbyr fullt utstyrte møterom i alle størrelser, hvor det største kan huse 600 gjester.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.11 | 00:44

Hvem vant turneringen ???

...
05.11 | 17:35

Hvorfor har dere ikke resultat oppdatering på nettsiden ??

...
02.11 | 10:19

Kampoppsettet ble sendt på epost til alle påmeldte lag etter planen. Vi har ikke fått tilbakemeldinger om feil og legger det ut på nett.

...
01.11 | 23:53

Dårlig at kampoppsettet enda ikke har kommet. Når kommer det?

...
Du liker denne siden