CLARION HOTEL ERNST

Clarion Hotel Ernst
Clarion Hotel Ernst
Clarion Hotel Ernst
Clarion Hotel Ernst
Clarion Hotel Ernst

Clarion Hotel Ernst - ærverdig hotell i ny drakt!

Booking: Bestill på tlf. 38 12 86 00 eller epost cl.ernst@choice.no med kode Skagerak 2019 for å få tilgang til ekstra gode priser.  Turneringpriser 2019: enkeltrom 960,00 kr, dobbeltrom, 1060,00 kr, tresengsrom 1260,00 kr og firesengsrom 1460,00 kr.

I sentrum av KristiansandClarion Hotel Ernst er hotellet med det lille ekstra som ligger sentralt til i sentrum av Kristiansand. Byggets tradisjonelle arkitektur blandes med spennende samtidskunst og internasjonal design. Velkommen til sørlandets heftigste hotell!

Hotellet ligger sentralt til i Kristiansand sentrum og er det perfekte utgangspunkt for å oppleve byen. Gågaten Markens, med shoppingmuligehter, barer og restauranter ligger kun 50 meter unna hotellet. Videre er severdigheter som Bystranda, Fiskebrygga og Kulturhuset Kilden i gangavstand. Togstasjonen og bussterminalen ligger et par kvartaler fra hotellet og flybussen tar deg direkte fra Kjevik Lufthavn.

Restaurant & bar

Nyt en deilig frokost, lunsj og middag i hotellets restaurant.Sunne råvarer og økologiske alternativer er alltid tilgjengelig. Baren ligger i nærheten av det storslåtte atriet og er et sted musikken og atmosfæren står i fokus.  

Fitness & Relax

En treningsøkt før frokost? Kanskje en tur i badstuen etter en lang dag? Hos Clarion Hotel Ernst kan du nyte ro og avslapping eller svette ut akkurat når du føler for det.Velkommen til vår relaxavdeling.

Kunsten

Clarion Hotel Ernst gjennomgikk en totalrenovering og åpnet i ny drakt høsten 2012. Hotellets ærverdige historie er bevart, men blandet med modernitet, internasjonalt interiørdesign og spennende samidskunst er resultatet noe helt utenom det vanlige.  "- Vi er i Kristiansand, men interiøret og kunsten gjenspeiler en tidssånd som gjør at man like gjerne kunne vært i New York eller Paris", sier Sune Nordgren, som står bak det kunsteriske uttrykket. 

Handikapprom

Hotellets handikapprom er tilpasset rullestolbrukere. Større gulvareal, senkede lister og bad tilpasset bevegelseshemmede sikrer et komfortabelt opphold. Kontakt hotellet for mer informasjon om handikapprom.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.09 | 19:13

Bedriftsidretten har også en turnering andre helg i februar 2020 i Sørlandshallen.

...
26.09 | 19:11

Hei, under bildet på forsiden står det at turneringen arrangeres 08.-10.nov. Under påmelding finner du kontaktinfo. Klikk på fanene for mer oppdatert info.

...
25.09 | 16:27

Ser det skal være en turnering i nov, når er neste turnering? Finner ikke noe kontakt info?!

...
15.11 | 00:44

Hvem vant turneringen ???

...
Du liker denne siden