CLARION HOTEL ERNST

Clarion Hotel Ernst
Clarion Hotel Ernst
Clarion Hotel Ernst
Clarion Hotel Ernst
Clarion Hotel Ernst

Clarion Hotel Ernst - ærverdig hotell i ny drakt!

Booking: Bestill på tlf. 38 12 86 00 eller epost cl.ernst@choice.no med kode Skagerak 2021 for å få tilgang til ekstra gode priser.  Turneringpriser 2021: enkeltrom 890,00 kr, dobbeltrom, 1090,00 kr, og trippelrom 1290,00 kr.

I sentrum av Kristiansand

Clarion Hotel Ernst er hotellet med det lille ekstra som ligger sentralt til i sentrum av Kristiansand. Byggets tradisjonelle arkitektur blandes med spennende samtidskunst og internasjonal design. Velkommen til sørlandets heftigste hotell!

Hotellet ligger sentralt til i Kristiansand sentrum og er det perfekte utgangspunkt for å oppleve byen. Gågaten Markens, med shoppingmuligehter, barer og restauranter ligger kun 50 meter unna hotellet. Videre er severdigheter som Bystranda, Fiskebrygga og Kulturhuset Kilden i gangavstand. Togstasjonen og bussterminalen ligger et par kvartaler fra hotellet og flybussen tar deg direkte fra Kjevik Lufthavn.

Restaurant & bar

Nyt en deilig frokost, lunsj og middag i hotellets restaurant.Sunne råvarer og økologiske alternativer er alltid tilgjengelig. Baren ligger i nærheten av det storslåtte atriet og er et sted musikken og atmosfæren står i fokus.  

Fitness & Relax

En treningsøkt før frokost? Kanskje en tur i badstuen etter en lang dag? Hos Clarion Hotel Ernst kan du nyte ro og avslapping eller svette ut akkurat når du føler for det. Velkommen til vår relaxavdeling.

Kunsten

Clarion Hotel Ernst gjennomgikk en totalrenovering og åpnet i ny drakt høsten 2012. Hotellets ærverdige historie er bevart, men blandet med modernitet, internasjonalt interiørdesign og spennende samidskunst er resultatet noe helt utenom det vanlige.  "- Vi er i Kristiansand, men interiøret og kunsten gjenspeiler en tidssånd som gjør at man like gjerne kunne vært i New York eller Paris", sier Sune Nordgren, som står bak det kunsteriske uttrykket. 

Handikapprom

Hotellets handikapprom er tilpasset rullestolbrukere. Større gulvareal, senkede lister og bad tilpasset bevegelseshemmede sikrer et komfortabelt opphold.  Kontakt hotellet for mer informasjon om handikapprom.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.10 | 08:14

Puljeinndeling og kampoppsett vil være klart ca. en uke før turneringen starter, dvs. i løpet av kommende helg.

...
28.10 | 21:23

hei,korti blir gruppespillet lagt ut for neste turnering den 8-10november?

...
26.09 | 19:13

Bedriftsidretten har også en turnering andre helg i februar 2020 i Sørlandshallen.

...
26.09 | 19:11

Hei, under bildet på forsiden står det at turneringen arrangeres 08.-10.nov. Under påmelding finner du kontaktinfo. Klikk på fanene for mer oppdatert info.

...
Du liker denne siden