SØRLANDSHALLEN I KRISTIANSAND

Comfort Hotel Kristiansand - midt i sentrum

Comfort Hotel Kristiansand - midt i sentrum

Booking: Bestill på tlf. 38 07 94 00 eller epost co.kristiansand@choice.no og bruk kode Skagerak 2022 ved bestilling. Turneringspriser 2022: enkeltrom 890,00 kr, dobbeltrom 1090,00 kr, tresengsrom 1290 kr og firesengs rom 1490 kr.

Comfort Hotel Kristiansand er et smart og annerledes hotell, med supersentral beliggenhet midt i Kristiansand. Sa vi at du har 30 meter til shopping, at treningsrommet er åpen døgnet rundt og at rommene er sykt digge? Og at vi dessuten ligger i en rolig gate? Velkommen til Comfort Hotel Kristiansand.

Perfekt beliggenhet

Hotellet ligger i sentrum av Kristiansand med gangavstand til shoppinggaten Markens, flybussen, toget og ferjene. Comfort Hotel Kristiansand er et ypperlig utgangspunkt når du skal utforske byens kulturliv, uteliv, restauranter og shopping. Vil du nyte den vakre sørlandsnaturen så er det bare en liten svipptur til fots, med bil eller med kollektivtrafikk til skogen, turstiene, parkene og ikke minst sjøen. 

Alltid plass til bilen

Reiser du med bil kan du enkelt parkere bilen din hos oss mot døgnavgift. Vi har alltid plass og parkeringsanlegget i tilknytning til hotellet slik at du har kort vei til rommet ditt. 

Cash free

Comfort Hotel Kristiansand gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. 

God musikk

Hotellet legger til rette for at det skal være en så avslappende atmosfære som mulig. Ta turen innom lobbyen og slapp av med god musikk.

Treningsrom

Klart du skal kunne trene akkurat når det passer deg! Derfor er vårt flotte treningsrom åpen døgnet rundt. Velkommen!

Nyeste kommentarer

05.11 | 19:09

Når kommer spilletid for søndagen?

05.11 | 18:52

Håper dere er klare for King Luddern i morgen

06.11 | 17:10

Blir d satt opp ka lag som ska spela, evt oversikt/tabell etter dagens gruppespill?

01.11 | 17:11

Hei. Kan ikke se noe at dere har gjort det klart her.