Skagerakturneringen
TURNERINGSREGLEMENT

·    Alle lag deltar i innledende puljespill. Det spilles fortrinnsvis puljer á 4 lag. For få lag i en klasse kan innebære seriespill i stedet for puljespill.

·    De to beste lagene fra hver pulje går videre til sluttspill hvor det spilles ren cup.

·    Innledende kamper 1 x 13 min., gjelder også avsluttende kamper lørdag.  

·     Avsluttende kamper søndag 1 x 18 min.

·    Kamper i sluttspillet som ender uavgjort avgjøres på straffespark med 3 straffer først for hvert lag, deretter en straffe til avgjørelse faller. Etter 8 straffespark(lag + innbyttere) startes det på nytt, men avstanden økes med 1 meter for hvert straffespark.

·    I finalekamper er det først ekstraomganger på 2 x 5 min. før straffespark.

·    Seier i kamp gir 3 poeng, uavgjort 1 poeng og tap 0 poeng.

·    Ved lik poengsum i puljespill er målforskjell avgjørende.  Ved lik målforskjell teller flest scorede mål, deretter innbyrdes oppgjør.  Er dette også likt avgjøres det på loddtrekning i sekretariatet.

·    Hvert lag kan bestå av inntil 8 spillere, hvorav keeper + 4 utespillere må befinne seg på banen samtidig. Innbytte etter håndballregler. Lagene kan bytte spillere fra kamp til kamp.

·    Kun det lovlige antall innbyttere, 3 spillere, kan ha opphold på sidelinjen under kamp.

·    En spiller kan kun delta på ett lag i hver klasse i turneringen bortsett fra:

      < oldboys-spillere kan også spille på vanlige herre- og mikslag.

       < personer over 35 år kan spille både på aktive og bedriftslag.

      < damer kan spille på alle typer lag, også herrelag.

      < mikslag kan bare ha to menn på banen samtidig +keeper.

      < nedre aldersgrense i turneringen er 15 år.

·    Gult kort innebærer 2 minutters utvisning, rødt kort er utvisning for kampen.

·     Alle kamper startes og og avsluttes likt fra sekretariat med fløytesignal.  Kamptid vises løpende på veggklokke i hallen.

·     Spilletid løper uansett om en bane ikke er klar når felles startsignal gis. Kampen startes da av dommer og løper til felles sluttsignal gis. Dette for å holde et streng tidsskjema for turneringen.  

·     Lag som står først i kampoppsettet regnes som hjemmelag og tar avspark i kampene.  Hjemmelaget starter til venstre (mot kafeterien) på banen.

·     Alle spillere på et lag skal ha like trøyer, unntatt keeper som skal ha en avvikende farge på sin trøye. Har to lag lik farge på trøyene skal bortelag spille med overtrekksvester.  Overtrekksvester er tilgjengelig på hver bane. 

·    For øvrig spilles det etter ordinære regler for innendørs fotball. Underlaget er kunstgress.

·    Av hygieniske årsaker er det forbudt å spytte, snyte seg eller bruke snus på banen. Brudd på dette medfører bortvisning fra kamper. Dette er ikke rødt kort, men en personlig straff og spilleren kan erstattes under kampen.

·    Piercing, ringer, etc. skal tas av eller tapes for å beskytte motspiller mot skade. Det er ikke tillatt å bruke fotballsko med skruknotter innendørs.

·    For å holde tidsskjema i kampprogrammet vil alle kamper bli startet og stoppet felles i henhold til oppsatt klokkesett. Lagene må derfor være spilleklare minst 15 minutter før oppsatt tid.

·    Lag som ikke møter til oppsatt tid får 0 -3 i målprotokollen

·    Dersom et lag har spilt og senere uteblir fra andre oppsatte puljespillkamper uten å gi beskjed til turneringssekretariatet på forhånd, anses laget som trukket fra turneringen.

·    Deltakende lag er selv ansvarlige for nødvendige forsikringer.

·    Røyking, snus og alkohol er ikke tillatt i Sørlandshallen. Brudd på disse regler kan medføre bortvisning/utvisning fra arrangementet.

·    Hvert lag er ansvarlig for å ha tilstrekkelig antall spillere. Skriftlig søknad om dispensasjon må skriftlig godkjennes av motstandere i puljen før det behandles i sekretariatet.

·    Ved pandemier/epidemier pålegges deltakere og tilskuere å følge de til enhver tid gjeldende smittevernregler (lokale og nasjonale), bl.a. munnbind og avstand.  Antibac vil om nødvendig være tilgjengelig i hallen.

·     Deltakere og tilskuere må ved behov selv ha med munnbind til bruk i hallen.

Nyeste kommentarer

05.11 | 19:09

Når kommer spilletid for søndagen?

05.11 | 18:52

Håper dere er klare for King Luddern i morgen

06.11 | 17:10

Blir d satt opp ka lag som ska spela, evt oversikt/tabell etter dagens gruppespill?

01.11 | 17:11

Hei. Kan ikke se noe at dere har gjort det klart her.