Nyheter

KLART FOR SKAKGERAKTURNERINGEN 2022!!

Vi har gleden av å ønske 66 lag velkommen til Sørlandshallen i Kristiansand lørdag 5.nov. og søndag 06. nov. 2022.  Vi gleder oss over bra oppslutning og det blir spennende med lag fra Stavanger i vest til Oslo i øst. Kampprogram vil bli sendt ut senest i løpet av mandag 31.okt.  

Sørlandshallen oppgraderes med nytt kunstgress og ny banebelysning innen Skagerakturneringen starter 6.-7- november.

KLART FOR SKAGERAKTURNERINGEN 2022!!

13. sep, 2022
DET NÆRMER SEG TURNERINGSSTART 2022!!
4.-5. november er vi i gang med ny turnering i Sørlandshallen. Uten pandemi og andre forstyrrende elementer håper vi på stor deltakelse!! For tilreisende lag har vi gjort avtaler med en rekke hoteller om gunstige overnattingspriser for både enkeltrom, dobbelt-, trippel- og firemannsrom. Prisene er tross strømkrise, etc. på omtrent samme nivå som ifjor. VELKOMMEN TIL TURNERING!!
8. sep, 2021
TURNERING I NOVEMBER!!
6.-7. november satser vi på nytt etter opphold i 2020 på grunn av Covid-19. Som tidligere år arrangeres turneringen i Sørlandshallen både for aktive og bedriftslag, dvs. herre-, oldboys, dame- og mikslag.

Det tas selvsagt forbehold om at smittevernsregler muliggjør arrangementet på en forsvarlig måte.

På grunn av Covid-19 må vi dessverre pålegge deltakerne og eventuelle tilskuere å følge gjeldende smittevernregler, både de landsdekkende og lokale regler (munnbind, avstand, antall mennesker i hallen, etc.). Håndsprit vil bli utplassert på strategisk egnede steder i hallen.

Sørlandshallen vil være klar med nytt lysanlegg og nytt kunstgress skal være klart til turneringen starter.
23. jun, 2021
KLAR FOR TURNERING 2021!!
Vi inviterer til Skagerakturneringen 2021 og satser på at pandemien er lagt bak oss til da. Hotellene er klare for tilreisende lag og Sørlandshallen er klar med nytt kunstgress. Gled dere til endelig å kunne spille turneringsfotball igjen!!
8. sep, 2020
SKAGERAKTURNERINGEN 2020 AVLYST!!
Skagerakturneringen i fotball som er planlagt arrangert i Sørlandshallen 7-8. nov. 2020 er som mange andre arrangementer rammet av covid-19 epidemien og de gjeldende smittevernregler.

Etter kontakt med kommuneoverlegen har vi diskutert muligheten for å arrangere årets turnering og sett på en gjennomføring i forhold til gjeldende smittevernregler.
 
Konklusjonen er dessverre slik at det ikke vil være mulig å gjennomføre turneringen med de ekstratiltak som måtte iverksettes. Pr. dato er det heller ikke er åpnet for generell nærkontakt for spillere over 20 år.

Skagerakturneringen 2020 blir derfor avlyst, men vi satser på å komme sterkt tilbake i 2021.
19. feb, 2020
Hotellavtaler for 2020 er klare
Skagerakturneringen har nå inngått nye avtaler med en rekke av byens hoteller for Skagerakturneringen 2020. Tilbudet fra hotellene gir lagene gunstige overnattingspriser for turneringshelgen. Priser for overnatting under kommende turnering er opppdatert under overnattingstilbud.
4. nov, 2019
PULJEOPPSETT OG KAMPPROGRAM 2019 ER NÅ KLART
Puljeoppsett og kampprogram for 2019 er nå lagt ut på våre nettsider. 50 påmeldte lag i 4 forskjellige klasser skal spille til lørdag og søndag.
29. okt, 2019
UTVIDET PÅMELDINGSFRIST!
Påmeldingsfristen for turneringen utvides til fredag 01.nov. Vi har fått henvendelser fra etternølere som vi avventer påmelding fra.

Status hittil innebærer brukbar deltakelse i bedrift klasse 1, i tillegg har vi påmeldinger i alle øvrige klasser. Vi håper imidlertid på flere påmeldinger de kommende dagene spesielt gjelder det miks- og oldboyslag.
18. feb, 2019
Hotellavtaler for 2019 er nå klare
Skagerakturneringen har nå inngått avtale med en rekke av byens hoteller for Skagerakturneringen 2019. Tilbudet fra hotellene gir lagene gunstige overnattingspriser for turneringshelgen. Priser for overnatting under kommende turnering er opppdatert under overnattingstilbud.

NY DATO FOR SKAGERAKTURNERINGEN 2017

23. okt, 2017
KAMPPROGRAM 2017 ER NÅ KLART
Puljeoppsett og kampprogram for 2017 er nå lagt ut på våre nettsider. 54 påmeldte lag i 5 forskjellige klasser skal spille til lørdag og søndag.
11. okt, 2017
UTVIDET PÅMELDINGSFRIST
På grunn av høstferie forskjellige steder i landet utvider vi påmeldingsfristen til mandag 15. oktober.
2. okt, 2017
OBS VED BESTILLING AV HOTELLROM
Påmeldingene til årets turnering strømmer nå inn. Vi gjør spesielt oppmerksom på at lagene som skal bestille hotellrom må oppgi at bestillingen gjelder Skagerakturneringen. Hotellene holder av rom for turneringslagenen, men hvis det ikke oppgis at det gjelder Skagerakturneringen kan beskjeden være at det er fullt!
3. mai, 2017
NY DATO FOR SKAGERAKTURNERINGEN 2017
På grunn av et annet stort arrangement et er svært liten hotellkapasitet i Kristiansand i den planlagte turneringshelgen 04.- 05. november.
Vi har derfor valgt å flytte turneringen en uke tidligere, dvs. til helgen 28.-29. oktober. Da skal vi få plass til alle tilreisende lag.
Av ulike årsaker blir det også endringer i hvilke hoteller turneringen samarbeider med, dette vil vi komme tilbake med informasjon om.
22. jun, 2021
Klart for Skagerakturnerningen 5.-7. nov. 2021!!
Vi satser på å få gjennomført Skagerakturneringen 2021 på vanlig tidspunkt i november. Sørlandshallen skal være klar med nytt kunstgress og hotellene er klare for å ta i mot tilreisende gjester. Så får vi håpe på at pandemien er over til da slik utviklingen er nå.

56 lag er klare til Skagerakturneringen 2018

56 lag skal spille i Skagerakturneringen 2018.  I herreklassen deltar 44 lag fordelt på 11 puljer. Disse skal gjennomføre puljespillet på lørdag formiddag og sluttspill på søndag.  I turneringen deltar også åtte damelag og fire mikslag.  Damene spiller i to puljer først, deretter semifinale og finale på lørdag.  Mikslassen spiller serie.  

NYHETER FRA SKAGERAKTURNERINGEN

29. okt, 2016
78 LAG PÅMELDT TIL SKAGERAKTURNERINGEN 2016
Vi har gleden av å ønske 78 lag velkommen til årets turnering. Lagene kommer fra Oslo i øst til Stavanger i vest, hovedtyngden kommer fra Rogaland. Vi har deltakelse i alle seks klasser, den største klassen for bedrift menn utgjør ca. halvparten av lagene. Vi ønsker lagene velkommen til Kristiansand og håper alle får en flott turnering.
28. mar, 2016
CALEDONIEN HOTELL FULLBOOKET TURNERINGSHELGEN
Grunnet annet arrangement samme helg som turneringshelgen i november vil det ikke være ledige rom på Caledonien for turneringslagene. Vi anbefaler derfor de andre hotellene som vi har avtale med.
20. okt, 2015
VI ØNSKER NÆRMERE 80 PÅMELDTE LAG VELKOMMEN TIL TURNERING!!
Da påmeldingsfristen utløp i går hadde nærmere 80 lag meldt seg på til årets turnering. Vi holder på med avklaring med noen etternølere, når alle detaljer angående påmeldingen er avklart begynner jobben med kampprogrammet.
25. sep, 2015
INVITASJONENE ER SENDT UT
Invitasjoner til årets turnering er nå sendt ut på epost og som brev. Står dere ikke på våre distribusjonslister vil dere allikevel finne all nødvendig informasjon på disse nettsidene. Påmeldingene er begynt å strømme på og vi oppfordrer alle som har lyst til å delta om å være tidlig ute med påmelding.

NYHETER FRA SKAGERAKTURNERINGEN...

4. mar, 2014
CLARION HOTEL ERNST
Mange av våre deltakere har savnet Clarion Hotel Ernst etter mange år som gjester der. Etter et opphold i fjor er de nå tilbake som turneringshotell og tilbyr i samarbeid med Skagerakturneringen overnatting til gunstige weekendpriser.
24. jan, 2014
VELKOMMEN 07.-09.NOVEMBER 2014 TIL NY TURNERING
Vi er i gang med planleggingen av ny turnering og ber alle lagene sette av helgen 07.-09.NOVEMBER 2014 for en stor helg i Kristiansand!!!
12. nov, 2013
TAKK FOR I ÅR!!!
Skagerakturneringen ble vellykket gjennomført denne helgen og arrangørene takker alle lag for sporty innsats og engasjement. Framover vil bilder og resultater bli oppdatert på nettsiden, vi håper alle hadde en fin helg og setter av samme tidspunkt til neste år!!!
5. nov, 2013
NYTT OM PULJEINNDELING OG KAMPPROGRAM
Etter første versjon av puljeinndeling og kampprogram var sendt ut fikk vi en henvendelse fra et lag som ikke fant seg selv noe sted. Det viser seg at epost med påmelding ikke har blitt godtatt av GMAIL av en eller annen grunn, bare betalingen var mottatt. Vi løste dette ved å opprette en pulje 14 i bedrift klasse 1 med dette laget og 3 lag fra de puljene som var satt opp med 5 lag. Dermed har vi 14 like puljer med 4 lag hver i bedrift klasse 1. Dette innebærer totalt sett færre kamper på lørdag. Vi har justert oppsettet noe for å få et bedre tilpasset oppsett ut fra flere kriterier, men vi har forsøkt å beholde mest mulig av det opprinnelige. Det vil derfor være noen få ledige kamptidspunkter på lørdag ettermiddag som kan benyttes underveis hvis det skulle være formålstjenlig.

For de fleste påmeldte lagene vil endringene få små konsekvenser, men alle bør sjekke sitt lag i forhold til første versjon.

Kampprogram for søndag må justeres utfra endringene på lørdag, men tidspunktene er uendret. Dvs. første kamp søndag er kl. 1000 og siste finale vil bli spilt mellom kl 1400 og 1500.

Velkommen til turnering!!!!
30. okt, 2013
90 LAG PÅMELDT!!
Vi har gleden av å ønske 90 lag velkommen til årets turnering i Sørlandshallen. Vi jobber nå med puljeinndeling, kampoppsett, etc. og regner med å kunne ha dette klart i løpet av helgen.
21. okt, 2013
SISTE DAG FOR PÅMELDING!!!
I dag utløper påmeldingsfristen for deltakelse i årets turnering. Vi har passert 80 påmeldte lag og venter noen etternølere i løpet av dagen. Vi venter spent på flere lag når det gjelder dameklassene, miks og oldboys, mens bedrift klasse 1 for menn som vanlig har meget god deltakelse. Puljeinndeling og kampoppsett vil komme seneste en uke før turneringsstart.
14. okt, 2013
PÅMELDINGSFRISTEN NÆRMER SEG.....
Mandag 21. oktober 2013 er satt som påmeldingsfrist for årets turnering. Påmeldingene tikker inn jevnt og trutt, som vanlig er det bedrift klasse 1 menn som er den store antallsmessig. Kvinneklassene henger litt igjen, de pleier erfaringsmessig å komme sterkere når fristen nærmer seg. Hvis den vanlige sluttspurten kommer slik den pleier, blir det meget god deltakelse i år.
11. sep, 2013
Radisson Blu Caledonien Hotel har et spesialtilbud til alle i Skagerakturneringen. De setter opp en nydelig Tex Mex buffét med et stort utvalg av varme og kalde retter. Pris pr. person vil være 365 kroner. For grupper kan de også reservere egne lokaler uten tillegg i pris.

Radisson Blu Caledonien Hotel tilbyr gratis adgang til alle sine barer. I Lobbybaren er det pianist, skikkelig pubmiljø på Telfords og loungesteming i hotellets nyest tilskudd Loungebar1.

Tilbudet overfor gjelder kun ved forhåndsbestilling.
28. aug, 2013
SKAGERAKTURNERINGEN har nå fått på plass samarbeidsavtaler med følgende hoteller for årets turnering:
RADISSON BLU CALEDONIEN HOTEL, COMFORT HOTEL KRISTIANSAND og QUALITY HOTEL SØRLANDSPARKEN.

Disse hotellene tilbyr overnatting til gunstige weekendpriser inkl. frokost for turneringens deltakere, familie og supportere.

Clarion Ernst Hotel og Scandic Hotell Kristiansand har endret policy og ønsker ikke lenger et samarbeid med Skagerakturneringen. Dette skyldes visstnok endel uroligheter og ødeleggelser i forbindelse med overnattinger. Det nye hotellet, Scandic Hotell Bystranda, ønsker heller ikke et samarbeid med oss.
Se nærmere info med priser under Overnatting - hotell.
29. jun, 2013
SKAGERAKTURNERINGEN ØNSKER ALLE EN RIKTIG GOD SOMMER OG ØNSKER ALLE VELKOMMEN I NOVEMBER!!!!
25. mai, 2013
Skagerakturneringen har nå også inngått avtale om samarbeide med Comfort Hotel Kristiansand. Hotellet ligger sentralt i sentrum like overfor jernbane- og busstasjonen og vegg i vegg med byens handlegate. Hotellet tilbyr parkering i parkeringshus med direkte adkomst til hotellet, med plassgaranti.
29. apr, 2013
Skagerakturneringen har fornyet avtalen med Radisson Blu Caledonien Hotel som turneringshotell for 2013. Avtalen omfatter gunstige overnattingspriser for deltakende lag med familie og supportere. Skagerakturneringen vil orientere om eventuelle arrangementer og andre tilbud som kan være aktuelle turneringshelgen.
25. mar, 2013
SLUTT PÅ SAMARBEIDE MED CLARION ERNST HOTEL
Clarion Ernst Hotel har valgt en ny policy der det ikke ønsker å samarbeide med turneringer i Kristiansand. Vi takker for et langt og godt samarbeide og ønsker velkommen tilbake ved senere anledninger. For våre turneringsdeltakere anbefaler vi våre øvrige samarbeidende hoteller, se Overnatting - hotell.
8. mar, 2013
I Skagerakturneringen 2013 vil vi gjøre to endringer i klasseinndelingene. De to klassene for aktive herrelag slås sammen til en felles klasse. Klassen for aktive herrelag i øvre divisjoner har ikke hatt deltakelse på mange år og det er et naturlig steg å slå sammen de aktive herreklassene.
I bedriftsklassen kommer det en ny klasse, klasse 4 for mikslag. I denne klassen kan man stille med lag som har to av hvert kjønn på banen samtidig, i tillegg kan keeper være enten kvinne eller mann.
Vi håper endringene er positive og gir et utvidet tilbud til lagene.
7. mar, 2013
SKAGERAKTURNERINGEN 2013 ER I RUTE...
Skagerakturneringen er i rute med forberedelsene til ny turnering i 2013. Leie av Sørlandshallen er avtalt og vi jobber nå med nye overnattingsavtaler med hotellene.
Sett av helgen 11.- 13. november 2013 for en stor turneringshelg i Krstiansand.

TT 04.04.2013 21:35

11.-13. november 2013? Altså mandag-onsdag?

Fredrik Fredirksen 05.04.2013 10:24

Hei,
takk for tilbakemelding angående Skagerakturneringen.
Datoene var fra 2012, riktige datoer for 2013 er nå lagt inn.
Velkommen til turnering i november!! ;-

| Svar

Nyeste kommentarer

05.11 | 19:09

Når kommer spilletid for søndagen?

05.11 | 18:52

Håper dere er klare for King Luddern i morgen

06.11 | 17:10

Blir d satt opp ka lag som ska spela, evt oversikt/tabell etter dagens gruppespill?

01.11 | 17:11

Hei. Kan ikke se noe at dere har gjort det klart her.