CLARION HOTEL ERNST

Clarion Hotel Ernst
Clarion Hotel Ernst
Clarion Hotel Ernst
Clarion Hotel Ernst
Clarion Hotel Ernst

Clarion Hotel Ernst - ærverdig hotell i ny drakt!

Booking: Bestill på tlf. 38 12 86 00 eller epost cl.ernst@choice.no med kode Skagerak 2022 for å få tilgang til ekstra gode priser.  Turneringpriser 2022: enkeltrom 1090,00 kr, dobbeltrom 1390,00 kr, og trippelrom 1790,00 kr.

I sentrum av Kristiansand

Clarion Hotel Ernst er hotellet med det lille ekstra som ligger sentralt til i sentrum av Kristiansand. Byggets tradisjonelle arkitektur blandes med spennende samtidskunst og internasjonal design. Velkommen til sørlandets heftigste hotell!

Hotellet ligger sentralt til i Kristiansand sentrum og er det perfekte utgangspunkt for å oppleve byen. Gågaten Markens, med shoppingmuligehter, barer og restauranter ligger kun 50 meter unna hotellet. Videre er severdigheter som Bystranda, Fiskebrygga og Kulturhuset Kilden i gangavstand. Togstasjonen og bussterminalen ligger et par kvartaler fra hotellet og flybussen tar deg direkte fra Kjevik Lufthavn.

Restaurant & bar

Nyt en deilig frokost, lunsj og middag i hotellets restaurant.Sunne råvarer og økologiske alternativer er alltid tilgjengelig. Baren ligger i nærheten av det storslåtte atriet og er et sted musikken og atmosfæren står i fokus.  

Fitness & Relax

En treningsøkt før frokost? Kanskje en tur i badstuen etter en lang dag? Hos Clarion Hotel Ernst kan du nyte ro og avslapping eller svette ut akkurat når du føler for det. Velkommen til vår relaxavdeling.

Kunsten

Clarion Hotel Ernst gjennomgikk en totalrenovering og åpnet i ny drakt høsten 2012. Hotellets ærverdige historie er bevart, men blandet med modernitet, internasjonalt interiørdesign og spennende samidskunst er resultatet noe helt utenom det vanlige.  "- Vi er i Kristiansand, men interiøret og kunsten gjenspeiler en tidssånd som gjør at man like gjerne kunne vært i New York eller Paris", sier Sune Nordgren, som står bak det kunsteriske uttrykket. 

Handikapprom

Hotellets handikapprom er tilpasset rullestolbrukere. Større gulvareal, senkede lister og bad tilpasset bevegelseshemmede sikrer et komfortabelt opphold.  Kontakt hotellet for mer informasjon om handikapprom.

Nyeste kommentarer

05.11 | 19:09

Når kommer spilletid for søndagen?

05.11 | 18:52

Håper dere er klare for King Luddern i morgen

06.11 | 17:10

Blir d satt opp ka lag som ska spela, evt oversikt/tabell etter dagens gruppespill?

01.11 | 17:11

Hei. Kan ikke se noe at dere har gjort det klart her.